\require{AMSmath} De abc-formule Hoe los je deze vergelijking op: 3x2-7x+2=0? Jamila Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 10 februari 2004 Antwoord Ik neem aan dat je deze vergelijking wilt oplossen met de abc-formule.a=3b=-7c=2D=b2-4ac=(-7)2-4=49-24=25Dus:Zie ook: De abc-formule WvR dinsdag 10 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je deze vergelijking op: 3x2-7x+2=0? Jamila Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 10 februari 2004
Jamila Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 10 februari 2004
Ik neem aan dat je deze vergelijking wilt oplossen met de abc-formule.a=3b=-7c=2D=b2-4ac=(-7)2-4=49-24=25Dus:Zie ook: De abc-formule WvR dinsdag 10 februari 2004
WvR dinsdag 10 februari 2004
©2001-2024 WisFaq