Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 20072 

Re: Lineaire vergelijking

Bedankt voor de hulp. maar... alleen het antwoord heb ik eigenlijk niet zoveel aan. Hoe bent u gekomen op dat antwoord. Als ik dat weet dan kan ik de andere opgaven namelijk zelf gaan maken

Alvast bedankt

Dennis
Student hbo - dinsdag 10 februari 2004

Antwoord

Je was al een eind op weg:

-x-6y=1
-6y=x+1
6y=-x-1
y=-1/6x-1/6

Maar dit is iets anders dan een vergelijking oplossen. Ik neem aan dat er bij de opgave staat wat de bedoeling is. Als je dat er bij zet dan heb je er misschien ook nog iets aan...

WvR
dinsdag 10 februari 2004

©2001-2024 WisFaq