\require{AMSmath} Primitieve berekenen f(x)= (x2+1)/x2 F(x)= (x2-1)/xg(x)= (-x2+2x+3)/x4 G(x)= (x2-x-1)/x3Ik zou graag willen weten hoe ze aan F(x) en G(x) komen.Alvast Bedankt Amy Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 9 februari 2004 Antwoord Het kan met uitdelen, primitiveren en onder één noemer zetten: Bij de tweede 't zelfde laken een pak: WvR dinsdag 10 februari 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)= (x2+1)/x2 F(x)= (x2-1)/xg(x)= (-x2+2x+3)/x4 G(x)= (x2-x-1)/x3Ik zou graag willen weten hoe ze aan F(x) en G(x) komen.Alvast Bedankt Amy Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 9 februari 2004
Amy Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 9 februari 2004
Het kan met uitdelen, primitiveren en onder één noemer zetten: Bij de tweede 't zelfde laken een pak: WvR dinsdag 10 februari 2004
WvR dinsdag 10 februari 2004
©2001-2025 WisFaq