\require{AMSmath} Logaritmische functies hallow ik heb een vraagje, welke transformaties zijn er nodig om van f(x)= 3*(1/2tot de x te gaan naar g(x) = het 2 log (x/3)?? alvast bedankt nikki nikki 3de graad ASO - zaterdag 7 februari 2004 Antwoord Hallo Nikki, Probeer het eens met spiegelen in de x-as gevolgd door spiegelen in de lijn y = x wl zaterdag 7 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallow ik heb een vraagje, welke transformaties zijn er nodig om van f(x)= 3*(1/2tot de x te gaan naar g(x) = het 2 log (x/3)?? alvast bedankt nikki nikki 3de graad ASO - zaterdag 7 februari 2004
nikki 3de graad ASO - zaterdag 7 februari 2004
Hallo Nikki, Probeer het eens met spiegelen in de x-as gevolgd door spiegelen in de lijn y = x wl zaterdag 7 februari 2004
wl zaterdag 7 februari 2004
©2001-2024 WisFaq