\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 19815 Re: Vereenvoudigen van een logaritm modulo c P.S.Sorry voor mijn foutje in de vraag. De laatste regel had moeten zijn: met b = p * f(c) + q, dus q = b (mod c).Overigens, bedankt voor uw aanwijzingen. Aris v Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 6 februari 2004 Antwoord Okee (maar .. toch niet (mod c)?) hr donderdag 12 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
P.S.Sorry voor mijn foutje in de vraag. De laatste regel had moeten zijn: met b = p * f(c) + q, dus q = b (mod c).Overigens, bedankt voor uw aanwijzingen. Aris v Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 6 februari 2004
Aris v Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 6 februari 2004
Okee (maar .. toch niet (mod c)?) hr donderdag 12 februari 2004
hr donderdag 12 februari 2004
©2001-2024 WisFaq