Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

De afgeleide van sin, cos, tan

Hallo,
Gevraagd is: f:x$\to$1 + sin(x) - cos(x) + tan(x) waarbij x $\in$$<$-1/2$\pi$, 1/2$\pi>$. y = ax raakt de grafiek van f in 0. Bereken a. Klopt het als ik zeg dat f'(x) = cos(x) + sin(x) + 1 + tan2x en dat a = 2. Zo nee, waarom niet ?

Dirk
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 februari 2004

Antwoord

Correct!

MBL
dinsdag 3 februari 2004

©2001-2024 WisFaq