\require{AMSmath} Voorwaardelijke kansen en (on)afhankelijkheid Ik had nog een vraag: Hieronder is een tabel gegeven met informatie over de instroom van nieuwe studenten aan een bepaalde hogeschool. Wat is de kans dat iemand minstens een havo (E) vooropleiding heeft?Wat is de kans dat iemand vwo (F) vooropleiding heeft en deeltijd heeftgekozen?Wat is de kans dat iemand volltijd studeert of een havo (E) vooropleiding heeft? Wat is de kans dat iemand niet duaal (C) studeert?Sluiten de gebeurtenissen havo (E) vooropleiding en duaal studeren elkaar uit?Zijn de gebeurtenissen vwo (F) vooropleiding en deeltijd studeren onafhankelijk?Bij voorbaat dank nanda Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 maart 2002 Antwoord Let maar eens goed op! Dan kan je het de volgende keer zelf..!?P(E of F)=(1000+250)/1920P(F en B)=90/1920P(A of E)=(1450+1000-800)/1920 (snap je 'm?)P(-C)=(1450+280)/1920Nee, er zijn er 60 studenten waarbij dat geldt.Nee, je zou dan verwachten dat 'daar' 280/1920·250=36 zou staan i.p.v. 90 (snap je 'm?)Ik voel me net een antwoordenboekje... doen ze daar niet aan bij die opleiding die je doet? Misschien niet zo'n gek plan! WvR zondag 10 maart 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik had nog een vraag: Hieronder is een tabel gegeven met informatie over de instroom van nieuwe studenten aan een bepaalde hogeschool. Wat is de kans dat iemand minstens een havo (E) vooropleiding heeft?Wat is de kans dat iemand vwo (F) vooropleiding heeft en deeltijd heeftgekozen?Wat is de kans dat iemand volltijd studeert of een havo (E) vooropleiding heeft? Wat is de kans dat iemand niet duaal (C) studeert?Sluiten de gebeurtenissen havo (E) vooropleiding en duaal studeren elkaar uit?Zijn de gebeurtenissen vwo (F) vooropleiding en deeltijd studeren onafhankelijk?Bij voorbaat dank nanda Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 maart 2002
nanda Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 maart 2002
Let maar eens goed op! Dan kan je het de volgende keer zelf..!?P(E of F)=(1000+250)/1920P(F en B)=90/1920P(A of E)=(1450+1000-800)/1920 (snap je 'm?)P(-C)=(1450+280)/1920Nee, er zijn er 60 studenten waarbij dat geldt.Nee, je zou dan verwachten dat 'daar' 280/1920·250=36 zou staan i.p.v. 90 (snap je 'm?)Ik voel me net een antwoordenboekje... doen ze daar niet aan bij die opleiding die je doet? Misschien niet zo'n gek plan! WvR zondag 10 maart 2002
WvR zondag 10 maart 2002
©2001-2024 WisFaq