\require{AMSmath} Wortel in de teller wegwerken hoe kan ik de wortel in deze formule wegwerken? t = Ö(x2+(80)2)/ (2,78) emy Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 30 januari 2004 Antwoord Eerst schrijf je 2,78t = Ö(x2+6400) en een kwadratering beantwoordt daarna je vraag. MBL vrijdag 30 januari 2004 Re: Wortel in de teller wegwerken ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kan ik de wortel in deze formule wegwerken? t = Ö(x2+(80)2)/ (2,78) emy Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 30 januari 2004
emy Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 30 januari 2004
Eerst schrijf je 2,78t = Ö(x2+6400) en een kwadratering beantwoordt daarna je vraag. MBL vrijdag 30 januari 2004
MBL vrijdag 30 januari 2004
©2001-2024 WisFaq