Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Snelste route

De vraag luidt:
Wat is de snelste route van P naar Q'?
Je begint op punt P dit bevindt zich in 't water en kan alleen maar met de boot naar de oever varen met max. 2m/s. Aan land gekomen kan hij max.8m/s. Wat is de snelste route van P naar Q'?
ps. Alles boven P' is water, daaronder is 't land.

p Afstand PP'=100mtr
| P'Q=300mtr
| QQ'=120mtr
|
P'-------------------Q
|
|
|
|
Q'

Suc6 ermee... Ik ben ondertussen vastgelopen en aangezien ik geen wiskunde les meer krijg en de leraar niet meer zal spreken was ik toch wel benieuwt naar 't antwoord.
Groetjes Sander

Sander
Leerling mbo - woensdag 28 januari 2004

Antwoord

Laat eerst even zien wat je tot nu toe hebt kunnen doen. Dan kunnen we zien vanaf welk punt je bent vastgelopen.
Overigens kun je in onze database soortgelijke opgaven plus hun oplossing vinden. Wie weet lukt het je buiten ons om!

MBL
woensdag 28 januari 2004

 Re: Snelste route 

©2001-2024 WisFaq