\require{AMSmath} Inverse van functie met getal van Euler Hoe bereken je een inverse van functie met getal van Euler? Bijvoorbeeld met deze functie: y(x)=2ex Xavier Student universiteit - woensdag 28 januari 2004 Antwoord Verwissel de rollen van x en y, dus kijk naar x = 2ey. Een universiteitstudent kan hier toch wel de y uit vrijmaken, mag ik hopen? MBL woensdag 28 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je een inverse van functie met getal van Euler? Bijvoorbeeld met deze functie: y(x)=2ex Xavier Student universiteit - woensdag 28 januari 2004
Xavier Student universiteit - woensdag 28 januari 2004
Verwissel de rollen van x en y, dus kijk naar x = 2ey. Een universiteitstudent kan hier toch wel de y uit vrijmaken, mag ik hopen? MBL woensdag 28 januari 2004
MBL woensdag 28 januari 2004
©2001-2024 WisFaq