\require{AMSmath} Functie onderzoek Ö((x2-3x+2)2)domein?tekenonderzoek? Quenti Student universiteit - maandag 26 januari 2004 Antwoord Het domein van f is . Een kwadraat is immers altijd groter of gelijk aan nul, dus geen problemen met het wortelteken.TekenverloopÖ((x2-3x+2)2)=0(x2-3x+2)2=0x2-3x+2=0(x-1)(x-2)=0x=1 of x=2f:+++++++++++++++0++++0++++++++++++++x:---------------1----2--------------Ook een beetje flauw want f0. WvR maandag 26 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ö((x2-3x+2)2)domein?tekenonderzoek? Quenti Student universiteit - maandag 26 januari 2004
Quenti Student universiteit - maandag 26 januari 2004
Het domein van f is . Een kwadraat is immers altijd groter of gelijk aan nul, dus geen problemen met het wortelteken.TekenverloopÖ((x2-3x+2)2)=0(x2-3x+2)2=0x2-3x+2=0(x-1)(x-2)=0x=1 of x=2f:+++++++++++++++0++++0++++++++++++++x:---------------1----2--------------Ook een beetje flauw want f0. WvR maandag 26 januari 2004
f:+++++++++++++++0++++0++++++++++++++x:---------------1----2--------------
WvR maandag 26 januari 2004
©2001-2024 WisFaq