\require{AMSmath} Vanwaar komt P bij de kansrekening hallo, ik vroeg me af vanwaar de P bij een kansrekening kwam. kan iemand me helpen? vriendelijke groeten Spekke spekke 3de graad ASO - maandag 26 januari 2004 Antwoord P = Probabiliteit = Kans/Waarschijnlijkheid Je ziet het woord o.a. nog in het Frans en Engels. MBL maandag 26 januari 2004 Re: Vanwaar komt P bij de kansrekening ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, ik vroeg me af vanwaar de P bij een kansrekening kwam. kan iemand me helpen? vriendelijke groeten Spekke spekke 3de graad ASO - maandag 26 januari 2004
spekke 3de graad ASO - maandag 26 januari 2004
P = Probabiliteit = Kans/Waarschijnlijkheid Je ziet het woord o.a. nog in het Frans en Engels. MBL maandag 26 januari 2004
MBL maandag 26 januari 2004
©2001-2024 WisFaq