\require{AMSmath} Bijzondere hoeken kan er mij iemand helpen met cos60°.sin45°.tan45°+tan30°.cos45°.sin60° In de uitkomst mogen de Öblijven staan Charly 2de graad ASO - maandag 26 januari 2004 Antwoord Hallo Charlyn,cos 60°.sin 45°.tan 45°+tan 30°.cos 45°.sin 60°=1/2.1/2Ö2.1+1/3Ö3.1/2Ö2.1/2Ö3 1/4Ö2+1/12.3.Ö2=1/4Ö2+1/4Ö2=1/2Ö2 Zie Bijzondere hoeken wl maandag 26 januari 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
kan er mij iemand helpen met cos60°.sin45°.tan45°+tan30°.cos45°.sin60° In de uitkomst mogen de Öblijven staan Charly 2de graad ASO - maandag 26 januari 2004
Charly 2de graad ASO - maandag 26 januari 2004
Hallo Charlyn,cos 60°.sin 45°.tan 45°+tan 30°.cos 45°.sin 60°=1/2.1/2Ö2.1+1/3Ö3.1/2Ö2.1/2Ö3 1/4Ö2+1/12.3.Ö2=1/4Ö2+1/4Ö2=1/2Ö2 Zie Bijzondere hoeken wl maandag 26 januari 2004
Zie Bijzondere hoeken
wl maandag 26 januari 2004
©2001-2025 WisFaq