\require{AMSmath} S isoleren ik wil graag de 'r' isoleren uit de volgende formule: (r+s)/d2=r/d1 maar het wil niet zo lukken Bob Ve Iets anders - zondag 25 januari 2004 Antwoord Kruislings vermenigvuldigen geeft rd(1) + sd(1) = rd(2). Dan volgt r(d(1)-d(2)) = -sd(1) en dan levert een deling het gevraagde. MBL zondag 25 januari 2004 Re: S isoleren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik wil graag de 'r' isoleren uit de volgende formule: (r+s)/d2=r/d1 maar het wil niet zo lukken Bob Ve Iets anders - zondag 25 januari 2004
Bob Ve Iets anders - zondag 25 januari 2004
Kruislings vermenigvuldigen geeft rd(1) + sd(1) = rd(2). Dan volgt r(d(1)-d(2)) = -sd(1) en dan levert een deling het gevraagde. MBL zondag 25 januari 2004
MBL zondag 25 januari 2004
©2001-2024 WisFaq