\require{AMSmath} Matrix Er was één opgave waar ik vast zit. De oefening luidt: Bereken x,y ÎR zodat...een diagonaalmatrix zou zijn. Dus dat heeft een orde van 2x2 en hoe moet je dat doen?Dank u HH Overige TSO-BSO - zondag 25 januari 2004 Antwoord Diagonaalmatrix, dus 3x + y = 0 en 2x - y = 0. Je weet dan x en y, dus ook de elementen op de hoofddiagonaal. MBL zondag 25 januari 2004 Re: Matrix ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Er was één opgave waar ik vast zit. De oefening luidt: Bereken x,y ÎR zodat...een diagonaalmatrix zou zijn. Dus dat heeft een orde van 2x2 en hoe moet je dat doen?Dank u HH Overige TSO-BSO - zondag 25 januari 2004
HH Overige TSO-BSO - zondag 25 januari 2004
Diagonaalmatrix, dus 3x + y = 0 en 2x - y = 0. Je weet dan x en y, dus ook de elementen op de hoofddiagonaal. MBL zondag 25 januari 2004
MBL zondag 25 januari 2004
©2001-2024 WisFaq