\require{AMSmath} Vergelijkingen met formule van simpson sinx+sin2x+sin3x=0 linda 3de graad ASO - woensdag 21 januari 2004 Antwoord sinp + sinq = 2 sin1/2(p+q)·cos1/2(p-q) gebruiken: sin3x+sinx+sin2x=0 Û 2sin2x·cosx-sin2x=0 Û sin2x·(2cosx-1)=0 Û sin2x=0 of cosx=1/2 .... de rest zelf even afmaken. Met vriendelijke groet JaDeX jadex woensdag 21 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
sinx+sin2x+sin3x=0 linda 3de graad ASO - woensdag 21 januari 2004
linda 3de graad ASO - woensdag 21 januari 2004
sinp + sinq = 2 sin1/2(p+q)·cos1/2(p-q) gebruiken: sin3x+sinx+sin2x=0 Û 2sin2x·cosx-sin2x=0 Û sin2x·(2cosx-1)=0 Û sin2x=0 of cosx=1/2 .... de rest zelf even afmaken. Met vriendelijke groet JaDeX jadex woensdag 21 januari 2004
jadex woensdag 21 januari 2004
©2001-2024 WisFaq