\require{AMSmath} Gonio integraal Ik wil graag weten hoe ik de integraal òsin(t-t)´sin(t)dt bereken. Peter Student universiteit - woensdag 21 januari 2004 Antwoord Voor de duidelijkheid stel ik t=s. sin(t-s) = sin(t)cos(s)-sin(s)cos(t) Het integrandum wordt dus sin(t)cos(s)sin(s) - cos(t)sin2(s) De integralen van sin(s)cos(s) en sin2(s) kan je zelf wel berekenen? cl woensdag 21 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik wil graag weten hoe ik de integraal òsin(t-t)´sin(t)dt bereken. Peter Student universiteit - woensdag 21 januari 2004
Peter Student universiteit - woensdag 21 januari 2004
Voor de duidelijkheid stel ik t=s. sin(t-s) = sin(t)cos(s)-sin(s)cos(t) Het integrandum wordt dus sin(t)cos(s)sin(s) - cos(t)sin2(s) De integralen van sin(s)cos(s) en sin2(s) kan je zelf wel berekenen? cl woensdag 21 januari 2004
cl woensdag 21 januari 2004
©2001-2024 WisFaq