\require{AMSmath} De sinus van de som van twee hoeken bereken: sin(a+b)gegeven: sin a = 3/5 en cos b = 1/5 lowie 3de graad ASO - zondag 18 januari 2004 Antwoord Misschien ken je deze formule?We stellen eerst vast dat:cos a = 4/5sin b = √24/5Denk maar aan de stelling van Pythagoras!Dus:Hopelijk is het duidelijk...Zie ook Bereken de sinus bij gegeven cosinus WvR zondag 18 januari 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
bereken: sin(a+b)gegeven: sin a = 3/5 en cos b = 1/5 lowie 3de graad ASO - zondag 18 januari 2004
lowie 3de graad ASO - zondag 18 januari 2004
Misschien ken je deze formule?We stellen eerst vast dat:cos a = 4/5sin b = √24/5Denk maar aan de stelling van Pythagoras!Dus:Hopelijk is het duidelijk...Zie ook Bereken de sinus bij gegeven cosinus WvR zondag 18 januari 2004
WvR zondag 18 januari 2004
©2001-2025 WisFaq