\require{AMSmath} Vereenvoudigen van breuken onder een wortel het vereenvoudigen van wortels vond ik al moeilijk maar heb ik inmiddels al begrepen. maar hoe ga je met de volgende te werk? hoe wordt Ö1/5=1/5Ö5 of een andere voorbeeld: Ö3/4=1/2Ö3????????? Farina Cursist vavo - donderdag 15 januari 2004 Antwoord Dag Farinaz, Het komt allemaal neer op de volgende regel: veel succes! groet, Anneke donderdag 15 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
het vereenvoudigen van wortels vond ik al moeilijk maar heb ik inmiddels al begrepen. maar hoe ga je met de volgende te werk? hoe wordt Ö1/5=1/5Ö5 of een andere voorbeeld: Ö3/4=1/2Ö3????????? Farina Cursist vavo - donderdag 15 januari 2004
Farina Cursist vavo - donderdag 15 januari 2004
Dag Farinaz, Het komt allemaal neer op de volgende regel: veel succes! groet, Anneke donderdag 15 januari 2004
Anneke donderdag 15 januari 2004
©2001-2024 WisFaq