\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 18895 Re: Inhoud van een afgeknotte kegel hoe kom je dan aan de inhoud van die kleine kegel?? Caro V Student Hoger Onderwijs België - donderdag 15 januari 2004 Antwoord Hallo Carlo, voorbeeld Van een afgeknotte kegel is de straal van het grondvlak = 5, straal bovenvlak = 3 en de hoogte = 4 De hoogte van de grote kegel kunnen we berekenen met behulp van gelijkvormige driehoeken. wl donderdag 15 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kom je dan aan de inhoud van die kleine kegel?? Caro V Student Hoger Onderwijs België - donderdag 15 januari 2004
Caro V Student Hoger Onderwijs België - donderdag 15 januari 2004
Hallo Carlo, voorbeeld Van een afgeknotte kegel is de straal van het grondvlak = 5, straal bovenvlak = 3 en de hoogte = 4 De hoogte van de grote kegel kunnen we berekenen met behulp van gelijkvormige driehoeken. wl donderdag 15 januari 2004
wl donderdag 15 januari 2004
©2001-2024 WisFaq