\require{AMSmath} Een exponentiële functie anders schrijven Waarom kun je (2/3)-x+1 ook schrijven als (3/2)x-1? Suki Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 januari 2004 Antwoord Omdat 2/3 hetzelfde is als (3/2)-1.Dat laatste betekent immers 1/(3/2) = 1/1,5 = 2/3 MBL woensdag 14 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom kun je (2/3)-x+1 ook schrijven als (3/2)x-1? Suki Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 januari 2004
Suki Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 januari 2004
Omdat 2/3 hetzelfde is als (3/2)-1.Dat laatste betekent immers 1/(3/2) = 1/1,5 = 2/3 MBL woensdag 14 januari 2004
MBL woensdag 14 januari 2004
©2001-2024 WisFaq