\require{AMSmath} Parabolen Aan welke soort formule kun je nou zien of de grafiek een parabool is of een lineaire formule? evelin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 13 januari 2004 Antwoord Hieronder in rood de grafiek van y=x2+1 en in groen de grafiek van y=x+1Het enige verschil tussen deze twee formules is het kwadraatje (dat tweetje in de lucht) bij de x: daar zit 'm dus de kneep! hk dinsdag 13 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Aan welke soort formule kun je nou zien of de grafiek een parabool is of een lineaire formule? evelin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 13 januari 2004
evelin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 13 januari 2004
Hieronder in rood de grafiek van y=x2+1 en in groen de grafiek van y=x+1Het enige verschil tussen deze twee formules is het kwadraatje (dat tweetje in de lucht) bij de x: daar zit 'm dus de kneep! hk dinsdag 13 januari 2004
hk dinsdag 13 januari 2004
©2001-2024 WisFaq