\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 18806 Re: Gemiddelde berekenen en standaarddeviatie met GR u bedoelt dat ik moest typen 51.5 5/100 54.5 18/100 57.5 42/100 60.5 27/100 63.5 8/100 maar ik kom dus met geen mogelijkheid via deze manier op het antwoord met mijn rekenmachine? een andere manier is er dus niet?? Lonnek Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 13 januari 2004 Antwoord Hallo Lonneke, Het is niet nodig om met de relatieve frequentie te werken. Toen er nog geen GRM gebruikt mocht worden berekende men m en s op de volgende manier: Het is dus de moeite waard om uit te zoeken welke optie je moet gebruiken bij de HP38G. Op de TI-83 gebruikt men hiervoor lijsten. L1=klassenmiddens L2=frequentie Menu [STAT] optie 1-var Stats L1,L2 wl dinsdag 13 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
u bedoelt dat ik moest typen 51.5 5/100 54.5 18/100 57.5 42/100 60.5 27/100 63.5 8/100 maar ik kom dus met geen mogelijkheid via deze manier op het antwoord met mijn rekenmachine? een andere manier is er dus niet?? Lonnek Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 13 januari 2004
Lonnek Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 13 januari 2004
Hallo Lonneke, Het is niet nodig om met de relatieve frequentie te werken. Toen er nog geen GRM gebruikt mocht worden berekende men m en s op de volgende manier: Het is dus de moeite waard om uit te zoeken welke optie je moet gebruiken bij de HP38G. Op de TI-83 gebruikt men hiervoor lijsten. L1=klassenmiddens L2=frequentie Menu [STAT] optie 1-var Stats L1,L2 wl dinsdag 13 januari 2004
wl dinsdag 13 januari 2004
©2001-2024 WisFaq