\require{AMSmath} Nulpunten Heb je ook kwadratische functies die geen nulpunten hebben? Hamid Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 10 januari 2004 Antwoord Functies van de vorm f(x)=ax2+bc+c waarvoor geldt dat D0 (met D=b2-4ac, de discriminant) hebben geen (reële) nulpunten.Discriminant, abc-formule... weet je nog wel...? Zie Solutions or Roots of Quadratic Equations WvR zaterdag 10 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Heb je ook kwadratische functies die geen nulpunten hebben? Hamid Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 10 januari 2004
Hamid Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 10 januari 2004
Functies van de vorm f(x)=ax2+bc+c waarvoor geldt dat D0 (met D=b2-4ac, de discriminant) hebben geen (reële) nulpunten.Discriminant, abc-formule... weet je nog wel...? Zie Solutions or Roots of Quadratic Equations WvR zaterdag 10 januari 2004
Zie Solutions or Roots of Quadratic Equations
WvR zaterdag 10 januari 2004
©2001-2024 WisFaq