\require{AMSmath} Identiteiten We moeten tegen maandag een paar identeiten kunnen aan elkaar gestellen maar bij deze heb ik een beetje problemen. Ik weet dat je in het rechterlid kunt cos2 á vervangen door 1- sin á, maar dan loop ik vast!!! 1/sin á - sin á = cos2 á/sin á mss kunnen jullie me helpen. Alvast bedankt A. B. A.B. 2de graad ASO - zaterdag 10 januari 2004 Antwoord cos2a/sina = (1-sin2a)/sina = 1/sina - sin2a/sina = 1/sina - sina is dit wat je bedoelde? groeten, martijn mg zaterdag 10 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
We moeten tegen maandag een paar identeiten kunnen aan elkaar gestellen maar bij deze heb ik een beetje problemen. Ik weet dat je in het rechterlid kunt cos2 á vervangen door 1- sin á, maar dan loop ik vast!!! 1/sin á - sin á = cos2 á/sin á mss kunnen jullie me helpen. Alvast bedankt A. B. A.B. 2de graad ASO - zaterdag 10 januari 2004
A.B. 2de graad ASO - zaterdag 10 januari 2004
cos2a/sina = (1-sin2a)/sina = 1/sina - sin2a/sina = 1/sina - sina is dit wat je bedoelde? groeten, martijn mg zaterdag 10 januari 2004
mg zaterdag 10 januari 2004
©2001-2024 WisFaq