\require{AMSmath} Gebroken ongelijkhden Allo, ik zie dat jullie veel mensen geholpen dus zal ik ook maar een vraagje stellen...ik kom hier helaas niet uit...1- + 2=XX...enne hier heb ik nog eentje..ik kom hier niet so goed uit dank u wel voor de moeite4x+23 2x-9----- + ------ =33x+20 x-4 Don Tu Leerling mbo - zaterdag 10 januari 2004 Antwoord Hallo Don,Werk eerst de breuk weg, dus alle termen vermenigvuldigen met xontbinden lukt niet, dus moet je de a,b,c formule gebruiken.Om de breuken weg te werken moeten we alle termen vermenigvuldigen met (3x+20)(x-4) wl zaterdag 10 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Allo, ik zie dat jullie veel mensen geholpen dus zal ik ook maar een vraagje stellen...ik kom hier helaas niet uit...1- + 2=XX...enne hier heb ik nog eentje..ik kom hier niet so goed uit dank u wel voor de moeite4x+23 2x-9----- + ------ =33x+20 x-4 Don Tu Leerling mbo - zaterdag 10 januari 2004
1- + 2=XX
4x+23 2x-9----- + ------ =33x+20 x-4
Don Tu Leerling mbo - zaterdag 10 januari 2004
Hallo Don,Werk eerst de breuk weg, dus alle termen vermenigvuldigen met xontbinden lukt niet, dus moet je de a,b,c formule gebruiken.Om de breuken weg te werken moeten we alle termen vermenigvuldigen met (3x+20)(x-4) wl zaterdag 10 januari 2004
wl zaterdag 10 januari 2004
©2001-2024 WisFaq