\require{AMSmath} a0 = 1 Hallo,Is dit een goed bewijs voor:a0 = 1-------------a-1·a1=a0dus a0/a1 = a-1dus a0= 1want 1/a1=a-1MVGH. H. Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 januari 2004 Antwoord het ziet er gezond uit, maar waarom zeg je in je eerste regel niet direct dat a-1.a1 = 1/a . a = 1? Dan ben je er toch ook al? MBL dinsdag 6 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Is dit een goed bewijs voor:a0 = 1-------------a-1·a1=a0dus a0/a1 = a-1dus a0= 1want 1/a1=a-1MVGH. H. Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 januari 2004
H. Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 januari 2004
het ziet er gezond uit, maar waarom zeg je in je eerste regel niet direct dat a-1.a1 = 1/a . a = 1? Dan ben je er toch ook al? MBL dinsdag 6 januari 2004
MBL dinsdag 6 januari 2004
©2001-2024 WisFaq