\require{AMSmath} Hoe schrijf je (x+1)(2x+1)(3x+1) zonder haakjes? Hoe schrijf je (x+1)(2x+1)(3x+1) zonder haakjes? Imp Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 20 juli 2001 Antwoord Eerst de eerste 2 tweetermen:(2x²+x+2x+1)(3x+1)=laat het eerste stuk tussen haakjes staan(2x²+3x+1)(3x+1)=gelijksoortige termen bij elkaar doen6x3+2x²+9x²+3x+3x+1=kijk maar eens goed6x3+11x²+6x+1gelijksoortige termen bij elkaar doen WvR vrijdag 20 juli 2001 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe schrijf je (x+1)(2x+1)(3x+1) zonder haakjes? Imp Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 20 juli 2001
Imp Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 20 juli 2001
Eerst de eerste 2 tweetermen:(2x²+x+2x+1)(3x+1)=laat het eerste stuk tussen haakjes staan(2x²+3x+1)(3x+1)=gelijksoortige termen bij elkaar doen6x3+2x²+9x²+3x+3x+1=kijk maar eens goed6x3+11x²+6x+1gelijksoortige termen bij elkaar doen WvR vrijdag 20 juli 2001
WvR vrijdag 20 juli 2001
©2001-2024 WisFaq