\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 18213 Re: Re: Vraagje bij cyclometrische functies Dus als ik het goed begrijp de Bgtanx - 1/2p= Bgcotanx ? Hartelijk dank! Anne 3de graad ASO - zondag 4 januari 2004 Antwoord Bgtanx + Bgcotanx = 1/2p. Volgt daar dan echt uit dat Bgtanx - 1/2p = Bgcotanx?? Je weet wel beter, hoop ik. MBL zondag 4 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus als ik het goed begrijp de Bgtanx - 1/2p= Bgcotanx ? Hartelijk dank! Anne 3de graad ASO - zondag 4 januari 2004
Anne 3de graad ASO - zondag 4 januari 2004
Bgtanx + Bgcotanx = 1/2p. Volgt daar dan echt uit dat Bgtanx - 1/2p = Bgcotanx?? Je weet wel beter, hoop ik. MBL zondag 4 januari 2004
MBL zondag 4 januari 2004
©2001-2024 WisFaq