Loading jsMath...



Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Logaritmen met de GR

Hoe vul je een logaritmen in op de gR bv.5log2 Hiermee bedoel ik niet 5 maal log 2. Ik kom er niet uit kan iemand mij helpen a.u.b

remco
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 januari 2004

Antwoord

Gebruik de rekenregel alog(b) = xlog(b) / xlog(a), voor om het even welke x, dus ook voor x=10 of x=e en de logaritmen met die basis staan wel op je rekentoestel.

cl
zaterdag 3 januari 2004

©2001-2025 WisFaq