\require{AMSmath} Vraagje bij cyclometrische functies Beste Wisfaq,ik heb nog een vraagje bij het onderdeel goniometrie meerbepaald ivm cyclometrische functies:Hoe kan men de Bgcotanx (met bv (-3/5)=x ) berekenen met een gewone rekenmachine (waar men dus enkel sin, cos en tan mee kan berekenen)?Dank bij voorbaat... Anne 3de graad ASO - vrijdag 2 januari 2004 Antwoord Bgtanx + Bgcotanx = 1/2p MBL zaterdag 3 januari 2004 Re: Vraagje bij cyclometrische functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Wisfaq,ik heb nog een vraagje bij het onderdeel goniometrie meerbepaald ivm cyclometrische functies:Hoe kan men de Bgcotanx (met bv (-3/5)=x ) berekenen met een gewone rekenmachine (waar men dus enkel sin, cos en tan mee kan berekenen)?Dank bij voorbaat... Anne 3de graad ASO - vrijdag 2 januari 2004
Anne 3de graad ASO - vrijdag 2 januari 2004
Bgtanx + Bgcotanx = 1/2p MBL zaterdag 3 januari 2004
MBL zaterdag 3 januari 2004
©2001-2024 WisFaq