\require{AMSmath} Convex, Concaaf Laat f: ® convex zijn en g:® concaaf zijn.Bewijs dat h:= f-g convex is, waarbij h(x):= f(x) - g(x), "x ÎIk ben begonnen met het opstellen van de definities van concaaf en convex. Die met l. Maar dan snap ik niet precies hoe ik verder moet gaan. Pepijn Student universiteit - dinsdag 30 december 2003 Antwoord Je hoeft hier niet per se terug te vallen op de definitie.Je kunt hier mooi gebruik maken van twee eigenschappen:als een functie h concaaf is, dan is -h convex als twee functies convex zijn, dan is hun som ook convex. Lukt dat dan verder?groet, Anneke dinsdag 30 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Laat f: ® convex zijn en g:® concaaf zijn.Bewijs dat h:= f-g convex is, waarbij h(x):= f(x) - g(x), "x ÎIk ben begonnen met het opstellen van de definities van concaaf en convex. Die met l. Maar dan snap ik niet precies hoe ik verder moet gaan. Pepijn Student universiteit - dinsdag 30 december 2003
Pepijn Student universiteit - dinsdag 30 december 2003
Je hoeft hier niet per se terug te vallen op de definitie.Je kunt hier mooi gebruik maken van twee eigenschappen:als een functie h concaaf is, dan is -h convex als twee functies convex zijn, dan is hun som ook convex. Lukt dat dan verder?groet, Anneke dinsdag 30 december 2003
Anneke dinsdag 30 december 2003
©2001-2024 WisFaq