\require{AMSmath} Inhoud berekenen van een kubus als je de inhoud krijgt van een kubus. Hoe bereken je dan de zijde van de kubus? Björn 2de graad ASO - vrijdag 26 december 2003 Antwoord Noem de zijde van de kubus x. Dan volgt uit de formule voor het volume V=x3 dat x=3ÖV. cl vrijdag 26 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
als je de inhoud krijgt van een kubus. Hoe bereken je dan de zijde van de kubus? Björn 2de graad ASO - vrijdag 26 december 2003
Björn 2de graad ASO - vrijdag 26 december 2003
Noem de zijde van de kubus x. Dan volgt uit de formule voor het volume V=x3 dat x=3ÖV. cl vrijdag 26 december 2003
cl vrijdag 26 december 2003
©2001-2024 WisFaq