\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking Hoe los ik de vergelijking op:(3logx)2+6=5*3logx Eric Student universiteit - dinsdag 23 december 2003 Antwoord Noem 3log x even y, je krijgt dan y2-5y+6=0 Û y=2 of y=3.Dus 3log x kan dan 2 of 3 zijn. bijbehorende waarden voor x zijn 9 en 27.Met vriendelijke groetJaDeX jadex dinsdag 23 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik de vergelijking op:(3logx)2+6=5*3logx Eric Student universiteit - dinsdag 23 december 2003
Eric Student universiteit - dinsdag 23 december 2003
Noem 3log x even y, je krijgt dan y2-5y+6=0 Û y=2 of y=3.Dus 3log x kan dan 2 of 3 zijn. bijbehorende waarden voor x zijn 9 en 27.Met vriendelijke groetJaDeX jadex dinsdag 23 december 2003
jadex dinsdag 23 december 2003
©2001-2024 WisFaq