\require{AMSmath} Functie met grondtallen Ik heb een vraag over de volgende functie:3x+2=24+3xHoe kan ik het snijpunt bepalen. Ik weet niet hoe ik van de 24 iets moet maken met grondtal 3 of moet dit op een andere manier.... Eric Student universiteit - maandag 22 december 2003 Antwoord 3x+2-3x=24 Û 9·3x-3x=24 Û 8·3x=24 Û 3x=3 Û x=1Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 22 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een vraag over de volgende functie:3x+2=24+3xHoe kan ik het snijpunt bepalen. Ik weet niet hoe ik van de 24 iets moet maken met grondtal 3 of moet dit op een andere manier.... Eric Student universiteit - maandag 22 december 2003
Eric Student universiteit - maandag 22 december 2003
3x+2-3x=24 Û 9·3x-3x=24 Û 8·3x=24 Û 3x=3 Û x=1Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 22 december 2003
jadex maandag 22 december 2003
©2001-2024 WisFaq