\require{AMSmath} Bepaal de afgeleide van..... Ik kom bij de volgende som er niet uit :( Kunnen jullie mij helpen?HEt betreft:Differentieer de volgende functie:f(x) = x * arcsin x + Ö(1-x2) Jochem Student hbo - vrijdag 19 december 2003 Antwoord De afgeleide van deze functie isf'(x)=1.arcsin(x)+x*1/Ö(1-x2)+1/(2Ö(1-x2))*-2x=arcsin(x)+x/Ö(1-x2)-x/Ö(1-x2)=arcsin(x) hk vrijdag 19 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom bij de volgende som er niet uit :( Kunnen jullie mij helpen?HEt betreft:Differentieer de volgende functie:f(x) = x * arcsin x + Ö(1-x2) Jochem Student hbo - vrijdag 19 december 2003
Jochem Student hbo - vrijdag 19 december 2003
De afgeleide van deze functie isf'(x)=1.arcsin(x)+x*1/Ö(1-x2)+1/(2Ö(1-x2))*-2x=arcsin(x)+x/Ö(1-x2)-x/Ö(1-x2)=arcsin(x) hk vrijdag 19 december 2003
hk vrijdag 19 december 2003
©2001-2024 WisFaq