\require{AMSmath} Wat is exp(x)? Mijn kennis en opzoekmogelijkheden schietenzwaar tekort. Overal gezocht waar mogelijk maarzoeken op 3 letters is moeilijk.Kan iemand uitleggen wat EXP(getal) betekent?Alvast ontzettend bedankt. David Iets anders - donderdag 18 december 2003 Antwoord Exp is de e macht functie: dus exp(3)=e3=20,086Met vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 18 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Mijn kennis en opzoekmogelijkheden schietenzwaar tekort. Overal gezocht waar mogelijk maarzoeken op 3 letters is moeilijk.Kan iemand uitleggen wat EXP(getal) betekent?Alvast ontzettend bedankt. David Iets anders - donderdag 18 december 2003
David Iets anders - donderdag 18 december 2003
Exp is de e macht functie: dus exp(3)=e3=20,086Met vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 18 december 2003
jadex donderdag 18 december 2003
©2001-2024 WisFaq