\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 17313 Re: Formule voor volume ei en als je de dichtheid nu niet weet? robbin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 16 december 2003 Antwoord 1) je hebt een manier om het volume van een ei te bepalen 2) je hebt een manier om de massa van datzelfde ei te bepalen 3) je weet dat massa = dichtheid x volume, dus 4) de dichtheid = ..... Emma woensdag 17 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
en als je de dichtheid nu niet weet? robbin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 16 december 2003
robbin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 16 december 2003
1) je hebt een manier om het volume van een ei te bepalen 2) je hebt een manier om de massa van datzelfde ei te bepalen 3) je weet dat massa = dichtheid x volume, dus 4) de dichtheid = ..... Emma woensdag 17 december 2003
Emma woensdag 17 december 2003
©2001-2024 WisFaq