\require{AMSmath} Machten vermenigvuldigen Hoe kan je 3510·(1/3)509 berekenen? Annika Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 december 2003 Antwoord 3·3509·(1/3)509=3·(3·3·3·....·3)·(1/3·1/3·1/3·.........·1/3)=..Begint het al een beetje te dagen ? jadex maandag 15 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan je 3510·(1/3)509 berekenen? Annika Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 december 2003
Annika Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 december 2003
3·3509·(1/3)509=3·(3·3·3·....·3)·(1/3·1/3·1/3·.........·1/3)=..Begint het al een beetje te dagen ? jadex maandag 15 december 2003
jadex maandag 15 december 2003
©2001-2024 WisFaq