\require{AMSmath} ³log x = 1½ 3log x = 11/2? Marit Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 december 2003 Antwoord Toepassen van de rekenregels machten en logaritmen:3log x = 11/2311/2=xx=3Ö3 WvR maandag 15 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
3log x = 11/2? Marit Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 december 2003
Marit Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 december 2003
Toepassen van de rekenregels machten en logaritmen:3log x = 11/2311/2=xx=3Ö3 WvR maandag 15 december 2003
WvR maandag 15 december 2003
©2001-2024 WisFaq