\require{AMSmath} Re: Differentieren van een kettingregel met sinus erin helaas kom ik er niet uit, kun je het even voor me uitwerken.Dank je wel. jochem Student hbo - zaterdag 13 december 2003 Antwoord In wat ik schreef isf(z) = √zg(y) = sin(y)h(x) = 1/xVoor de afgeleiden geldt er dan datf'(z) = 1/(2√z)g'(y) = cos(y)h'(x) = -1/x2Vul dat nu in die uitgeschreven kettingregelf'(g(h(x)) = 1/2√(sin1/x)g'(h(x)) = cos1/xh'(x) = -1/x2en gedaan is Gerard! cl zaterdag 13 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
helaas kom ik er niet uit, kun je het even voor me uitwerken.Dank je wel. jochem Student hbo - zaterdag 13 december 2003
jochem Student hbo - zaterdag 13 december 2003
In wat ik schreef isf(z) = √zg(y) = sin(y)h(x) = 1/xVoor de afgeleiden geldt er dan datf'(z) = 1/(2√z)g'(y) = cos(y)h'(x) = -1/x2Vul dat nu in die uitgeschreven kettingregelf'(g(h(x)) = 1/2√(sin1/x)g'(h(x)) = cos1/xh'(x) = -1/x2en gedaan is Gerard! cl zaterdag 13 december 2003
cl zaterdag 13 december 2003
©2001-2024 WisFaq