\require{AMSmath} Kettingregel op een formule. Hoi, Kunnen jullie de afgeleide voor mij bepalen van f(x) = ln5(x) Alvast bedankt Jochem Student hbo - zaterdag 13 december 2003 Antwoord f(x) = g(h(x)) met g(y) = y5 en h(x)=ln(x) De kettingregel zegt dan dat f'(x) = [g(h(x))]' = g'(h(x))·h'(x) Lukt het nu? cl zaterdag 13 december 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, Kunnen jullie de afgeleide voor mij bepalen van f(x) = ln5(x) Alvast bedankt Jochem Student hbo - zaterdag 13 december 2003
Jochem Student hbo - zaterdag 13 december 2003
f(x) = g(h(x)) met g(y) = y5 en h(x)=ln(x) De kettingregel zegt dan dat f'(x) = [g(h(x))]' = g'(h(x))·h'(x) Lukt het nu? cl zaterdag 13 december 2003
cl zaterdag 13 december 2003
©2001-2025 WisFaq