\require{AMSmath} Afgeleide van arcsin en arccos Hallo, De afgeleide van arcsin kan je zo berekenen: In mn boek staat het volgende: y=arcsinx dan is x=sin y dx/dy = cosy dy/dx=1/cosy = 1/(1-sin2y) = 1/(Ö(1-x2). Ik begrijp de stappen na dy/dx=1/cosy. Alvast bedankt, Peter Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 december 2003 Antwoord Misschien dat er hier en door een wortel is doorgeschoten? dy/dx = 1/cosy = 1/Ö(cos2y) = 1/Ö(1-sin2y) = 1/Ö(1-x2). WvR vrijdag 12 december 2003 Re: Afgeleide van arcsin en arccos ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, De afgeleide van arcsin kan je zo berekenen: In mn boek staat het volgende: y=arcsinx dan is x=sin y dx/dy = cosy dy/dx=1/cosy = 1/(1-sin2y) = 1/(Ö(1-x2). Ik begrijp de stappen na dy/dx=1/cosy. Alvast bedankt, Peter Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 december 2003
Peter Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 december 2003
Misschien dat er hier en door een wortel is doorgeschoten? dy/dx = 1/cosy = 1/Ö(cos2y) = 1/Ö(1-sin2y) = 1/Ö(1-x2). WvR vrijdag 12 december 2003
WvR vrijdag 12 december 2003
©2001-2024 WisFaq