\require{AMSmath} Berekenen van pi Ik was beniewd of jullie wat makkelijkere manieren hadden om $\pi$ te berekenen dan berekeningen met een sigma enzo, want zo ver zijn we nog niet Alvast bedankt! J Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 12 december 2003 Antwoord $\pi$=4·arctan(1)(of op een zakrekemachine: 4 × TAN-1 1 ) km vrijdag 12 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik was beniewd of jullie wat makkelijkere manieren hadden om $\pi$ te berekenen dan berekeningen met een sigma enzo, want zo ver zijn we nog niet Alvast bedankt! J Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 12 december 2003
J Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 12 december 2003
$\pi$=4·arctan(1)(of op een zakrekemachine: 4 × TAN-1 1 ) km vrijdag 12 december 2003
km vrijdag 12 december 2003
©2001-2024 WisFaq