\require{AMSmath} Rij van Fibonacci Wat is precies het verband tussen de vergelijking x2-x-1=0 en de Rij van Fibonacci ? Harmke Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 10 december 2003 Antwoord Kijk naar Wat is het verband tussen Fibonacci en de Gulden Snede? en bedenk dat de vergelijking die daar gegeven wordt:x=1/x+1gelijk is aan jouw vergelijkingx2-x-1=0 wh woensdag 10 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is precies het verband tussen de vergelijking x2-x-1=0 en de Rij van Fibonacci ? Harmke Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 10 december 2003
Harmke Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 10 december 2003
Kijk naar Wat is het verband tussen Fibonacci en de Gulden Snede? en bedenk dat de vergelijking die daar gegeven wordt:x=1/x+1gelijk is aan jouw vergelijkingx2-x-1=0 wh woensdag 10 december 2003
wh woensdag 10 december 2003
©2001-2024 WisFaq