\require{AMSmath} ABC-formule gegeven is y=-x2+6x+p de vraag voor welke p ligt het punt (3,8) op de grafiek van de forumle Daan D Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 9 december 2003 Antwoord Hoi, Het enige dat je moet doen is de x- en y-waarden invullen dan de vergelijking oplossen in p. Dus: x = 3 y = 8 Zodat: 8 = - 32 + 6·3 + p p = ... Koen dinsdag 9 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
gegeven is y=-x2+6x+p de vraag voor welke p ligt het punt (3,8) op de grafiek van de forumle Daan D Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 9 december 2003
Daan D Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 9 december 2003
Hoi, Het enige dat je moet doen is de x- en y-waarden invullen dan de vergelijking oplossen in p. Dus: x = 3 y = 8 Zodat: 8 = - 32 + 6·3 + p p = ... Koen dinsdag 9 december 2003
Koen dinsdag 9 december 2003
©2001-2024 WisFaq