\require{AMSmath} Binaire getallen aftrekken Hoe trek ik de binaire getallen 1110101 van 1011010 van elkaar af? Aimee Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 25 februari 2002 Antwoord Op dezelfde manier als bij decimale getallen. Je gebruikt daarbij0-0=01-0=11-1=00-1=1 (een lenen?!)11101011011010------- -0011011van rechts naar links:1-0=10-1=1 (een lenen!)0-0=00-1=1 (een lenen!)0-1=1 (een lenen!)0-0=01-1=0Zelf oefenen? Je kunt je antwoorden controleren met de rekenmachine in Windows (beeld wetenschappelijk en Bin aanklikken!) WvR dinsdag 26 februari 2002 Re: Binaire getallen aftrekken ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe trek ik de binaire getallen 1110101 van 1011010 van elkaar af? Aimee Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 25 februari 2002
Aimee Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 25 februari 2002
Op dezelfde manier als bij decimale getallen. Je gebruikt daarbij0-0=01-0=11-1=00-1=1 (een lenen?!)11101011011010------- -0011011van rechts naar links:1-0=10-1=1 (een lenen!)0-0=00-1=1 (een lenen!)0-1=1 (een lenen!)0-0=01-1=0Zelf oefenen? Je kunt je antwoorden controleren met de rekenmachine in Windows (beeld wetenschappelijk en Bin aanklikken!) WvR dinsdag 26 februari 2002
Zelf oefenen? Je kunt je antwoorden controleren met de rekenmachine in Windows (beeld wetenschappelijk en Bin aanklikken!)
WvR dinsdag 26 februari 2002
©2001-2025 WisFaq