\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 17150 Re: Vraagje mja ik denk dat ik het half snapen hoe doe je dan 4) -e+¥? vrijse 3de graad ASO - zaterdag 6 december 2003 Antwoord e is ook een getal dat groter is dan 1, dus "e+¥=+¥" en dus "-e+¥=-¥" cl zondag 7 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
mja ik denk dat ik het half snapen hoe doe je dan 4) -e+¥? vrijse 3de graad ASO - zaterdag 6 december 2003
vrijse 3de graad ASO - zaterdag 6 december 2003
e is ook een getal dat groter is dan 1, dus "e+¥=+¥" en dus "-e+¥=-¥" cl zondag 7 december 2003
cl zondag 7 december 2003
©2001-2024 WisFaq