\require{AMSmath} Cyclometrische functies Hoe ziet de grafiek van de arccotg of Bgcotg eruit? Auréli 3de graad ASO - zaterdag 6 december 2003 Antwoord zo:Er zit een assymptoot op y=p en y=0Koen Mahieu km zaterdag 6 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe ziet de grafiek van de arccotg of Bgcotg eruit? Auréli 3de graad ASO - zaterdag 6 december 2003
Auréli 3de graad ASO - zaterdag 6 december 2003
zo:Er zit een assymptoot op y=p en y=0Koen Mahieu km zaterdag 6 december 2003
km zaterdag 6 december 2003
©2001-2024 WisFaq