\require{AMSmath} Afgeleide van geniometrische functie [sin2(x2)]' = ?is dit 2[(sinx2)]'of 2sinx2 . [(sinx2)]' of??bedankt jan 3de graad ASO - zaterdag 6 december 2003 Antwoord Je moet 2 keer de kettingregel gebruiken:[sin2(x2)]'=[(sin(x2))2]'=2·(sin(x2))·cos(x2)·2x=4x·sin(x2)·cos(x2)Snap je? WvR zaterdag 6 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
[sin2(x2)]' = ?is dit 2[(sinx2)]'of 2sinx2 . [(sinx2)]' of??bedankt jan 3de graad ASO - zaterdag 6 december 2003
jan 3de graad ASO - zaterdag 6 december 2003
Je moet 2 keer de kettingregel gebruiken:[sin2(x2)]'=[(sin(x2))2]'=2·(sin(x2))·cos(x2)·2x=4x·sin(x2)·cos(x2)Snap je? WvR zaterdag 6 december 2003
WvR zaterdag 6 december 2003
©2001-2024 WisFaq